Zdravstveni turizam Beograd, Srbija, stomatoloske ordinacije Beograd, cene stomatoloskih usluga

1. Šta predstavlja Zdravstveni Turizam?

Zdravstveni Turizam predstavlja odlazak u neku drugu zemlju radi dobijanja zdravstvenih usluga. To može da uključuje bilo koji medicinski zahvat ili tretman. To su najcešće stomatologija, estetska i očna hirurgija. Razlozi za odlazak u drugu zemlju radi tih zahvata su velike razlike u cenama. Zdravstveni turizam predstavlja kombinaciju godišnjeg odmora sa dobijanjem zdravstvenih usluga.

2. Koje usluge vam nudimo?

Mi vam pomazemo da pronađete najbolji način putovanja i smeštaja u Beogradu. Prilikom vašeg dolaska na beogradski aerodrom ili autobusku stanicu, mi vam obezbeđujemo vožnju do hotela kao i svaki put kada imate posetu kod stomatologa. Po završetku tretmana i odjave iz hotela imate vožnju nazad do aerodroma ili autobuske stanice.

3.Kakav kvalitet tretmana nudi stomatoloska ordinacija Dr Kuljaca u Beogradu??

Stomatoloska ordiancija Dr Kuljaca radi po najvisim evropskim standardima. Sva oprema i materijali korišćeni prilikom svakog tretmana su poreklom iz zemalja Evropske unije.

4. Koji je razlog vašeg dolaska u Beograd zbog stomatološkog tretmana?

Koristeći naše usluge možete da uštedite i do 70% novca koji bi ste potrošili za isti stomatološki zahvat u vašoj zemlji.

5. Da li postoji garancija na stomatološke usluge?

Za sve stomatološke zahvate garancija je 4 godine. Garancija uključuje ponovni stomatološki tretman i prevoz od aerodrome do hotela, od hotela do ordinacije i nazad. Garancija ne uključuje trošak vaseg puta do Beograda i odsedanje u hotelu.

6. Kako da pronađete spisak beogradskih hotela?

Prilikom posete našeg sajta kliknite na stranicu hotels . Na toj strani imate liknove za svih beogradskih hotele na kojima mozete da dobijete sve potrebne informacije.

7. Da li mi je potrebna viza za ulazak i boravak u Srbiju?

Za državljane SAD, Kanade, Australije, i Evropske unije viza nije potrebna za ulazak u zemlju i boravak do 90 dana.

8. Šta mogu da vidim i radim prilikom boravka u Beogradu?

Beograd nudi veliki broj restorana sa domaćom i internacionalnom kuhinjom kao i brojne kafiće na celom području grada. Noćni zivot Beograda je veoma bogat i iz godine u godinu privlači sve veći broj turista. Prilikom boravka u Beogadu svakako bi trebalo posetiti neke od beogradskih muzeja, crkvi, pozorišta i umetničkih galerija.