Zdravstveni turizam Beograd, Srbija, stomatoloske ordinacije Beograd, cene stomatoloskih usluga

Sta je to "Zdravstveni turizam"?

Privatne specijalističke stomatološke ordinacije u Beogradu nude stomatološke usluge po veoma povoljnim cenama.

Kako industrija “Zdravstveni Turizam” postaje sve veća iz godine u godinu, ljudi širom sveta su sve spremniji da iskoriste prednosti te industrije. Uprkos visokom životnom standardu u Severnoj Americi i Evropskoj uniji, zdravstvo u tim zemljama je toliko skupo da mnogi ne mogu da ga priušte. To često dovodi do izbegavanja i zanemarivanja redovne posete svom lekaru ili stomatologu i prouzrokuje dalje zdravstvene komplikacije. Zato vas pozivamo da posetite Beograd i da po veoma povoljnim cenama uradite bilo koji stomatološki tretman.

Sta vam nudimo?

Privatna specijalistička stomatološka ordinacija Dr Kuljaca Beograd, Srbija predstavlja zdravstveni turizam u Beogradu i Srbiji.

U saradnji sa privatnom specijalističkom stomatološkom ordinacijom DR KULJAČA iz Beograda već 12 godina se bavimo zdravstvenim turizmom. Specijalistička stomatološka ordinacija DR KULJAČA poseduje tehnologiju poslednje generacije i radi 100% po zapadno evropskim standardima. Sva oprema i materijal koji se koristi u ordinaciji DR KULJAČA uvezena je iz evropskih zemalja. Iako radi po svim evropskim standardima cene stomatoloških usluga u ordinaciji DR KULJACA su visestruko jeftinije u odnosu na stomatološke ordinacije u zapadnim zemljama.

Tehnička podrska

cenovnik stomatoloskih usluga, cene stomatoloskih usluga, stomatoloska ordinacija cene, cene stomatoloskih ordinacija, cenovnik stomatoloskih ordinacija

Mi smo tu da vaš boravak u Beogradu u vreme trajanja stomatološkog tretmana učinimo što efikasnijim i udobnijim. Ukoliko u Beograd dolazite avionom ili nekim drugim prevoznim sredstvom, mi smo tu da vam obezbedimo prevoz od aerodroma (autobuske ili železničke stanice) do hotela ili drugog odredišta. Svaki put kada imate zakazan termin u stomatološkoj ordinaciji, imate obezbeđen prevoz od hotela do stomatološke ordinacije i nazad. Po završetku vaseg boravka u Beogradu takođe imate obezbeđenu vožnju nazad do aerodroma.

Turizam u Beogradu

cenovnik stomatoloških usluga, cene stomatoloških usluga, stomatološka ordinacija cene, cene stomatoloških ordinacija, cenovnik stomatoloških ordinacija

Ukoliko ste u Beogradu prvi put ili ste već bili, za vreme vašeg boravka možete veoma lepo da se provedete i odmorite. Beograd nudi mnogo izuzetnih restorana domaće i internacionalne kuhinje, veliki broj kafea i zanimljiv noćni život. Takođe dnevni obilazak grada ne bi smeo izostaviti posetu brojnim muzejima, crkvama ili obalama reka.

Specialni popusti tokom letnjih godisnjih odmora